Гісторыя беларускай страўні. Мясныя прысмакі

03.04.2014 18:34Views:
belstrava_2Нацыянальная кухня Беларусі складвалася стагоддзямі, і многія старадаўнія рэцэпты захаваліся да нашых дзён – беларускія стравы па-ранейшаму папулярныя. Што ж елі нашы продкі? У беларускіх лясах вадзілася шмат звяроў, мяса якіх лічылася ласункам на шляхецкіх сталах. 

Першая частка напалову кулінарнае, напалову мастацкае стужкі, зьнятай рэжысэрам Аляксеем Раковічам паводле кнігі Алеся Белага «Наша страва».

http://www.youtube.com/watch?v=qMzyOZpvhxQ

Listapad.com

1 Comment

  • Иван Иванов

    Касивый фильм. Только вот как я помню из детсва, свинню кололи только зимой.

Каментаваць


*